Få vores nyheder på mail

Weasel® – en fleksibel nyhed til intern transport

Pressemeddelelse   •   Apr 07, 2016 15:20 CEST

Den førerløse truck (AGV) Weasel® fra SSI Schäfer er designet til intern transport. Fra kasser og æsker til en lang række af andre elementer – Weasel kan stort set transportere alt.

Det lyder i manges ører som science fiction, når der tales om ”Industry 4.0” og ”Internet of Things,” men med sin nyeste AGV er SSI Schäfer allerede trådt ind i fremtiden. Med Weasel kan SSI Schäfer nemlig tilbyde et innovativt transportsystem, som er imponerende fleksibelt og skalerbart.

Sådan adskiller Weasel sig fra traditionelle transportsystemer

Weasel kan klare enhver transportopgave – fra kasser til bakker samt andre forskellige produktdimensioner, op til en vægt på 35 kg. Godset transporteres sikkert og skånsomt til den ønskede destinationen. Pga. dens størrelse og kompakte design kan Weasel bevæge sig frit på lageret, selv på steder, der normalvis er utilgængelige. AGV’en kører langs et optisk, fleksibelt spor som er nemt og hurtigt at installere. Fleksibel er Weasel også i forhold til tilpasninger og udvidelser. Både manuelle og automatiske forbindelser kan nemt installeres i det interne materialeflow.

Standardiseret styringssoftware gør, at Weasel kan bruges på alle lagre - helt uden unødvendige installationer og tilpasninger. Derfor kan Weasel implementeres med meget kort frist. Strømtilførslen kommer fra vedligeholdelsesfri, genopladelige batterier, som er nemme at skifte og genoplade. Dette, sammen med lave omkostninger ved anskaffelse, drift og vedligehold, gør AGV’en til et attraktivt alternativ til traditionelle transportsystemer.

Årets truck?

Det innovative design har givet SSI Schäfer en nominering til dette års IFOY (International Forklift Truck of the Year) Award i kategorien ”Intralogistics Solutions.” SSI Schäfer er nomineret for en flådeløsning hos det tyske firma Nextlevel Logistik GmbH, hvor en flåde af Weasel-trucks står for den interne transport fra vareindgang til –udgang. Løsningen blev installeret på blot tre dage.

Med den nye Weasel viser SSI Schäfer igen, at de udvikler innovative produkter der er tilpasset markedets behov.

SSI Schäfer er verdens førende producent og leverandør af lagerinventar og logistiksystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern som er repræsenteret i over 50 lande med mere end 9.000 medarbejdere, hvoraf ca. 120 medarbejdere er tilknyttet det nordiske marked, der har hovedkontor i Hadsund. Som totalleverandør leverer SSI Schäfer alt fra plastkasser og reoler til transportsystemer, fuldautomatiske lagre, serviceaftaler og IT-løsninger.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 pallepladser og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes i 2007 leveret Nordeuropas dengang største lager for JYSK i Uldum, som omfatter ca. 135.000 pallepladser fordelt i tre højlagre, to miniloadlagre med plads til 30.000 kartoner samt ergonomiske plukkestationer.

www.ssi-schaefer.dk

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.