Få vores nyheder på mail

Træd ind i en højeffektiv verden

Pressemeddelelse   •   Apr 08, 2014 11:27 CEST

Ligesom CeMAT messen selv er SSI Schäfer uovertruffen på alle områder, når det gælder løsninger inden for intern logistik, og endnu en gang vil SSI Schäfer som den førende globale leverandør af lager- og logistikløsninger fremvise sin ekspertise på messen. Dette års stand (C20 i hal 13), som kan prale med et ekstraordinært design og dækker et område på mere end 1.400 kvadratmeter, inviterer de besøgende til at udforske en unik verden af ​​høj effektivitet.

Virkelighedens scenarier

SSI Schäfer skaber ikke kun opmærksomhed med de nyeste teknologier og produkter til at integrere processer og øge effektiviteten – virksomheden giver også deltagerne større indsigt i selve løsningerne via interaktive informationspræsentationer. Disse præsentationer viser applikationer inden for forskellige brancher herunder medicinalindustrien og kosmetik, detailhandel, levnedsmidler, e-handel, bilbranchen, mode, produktionslogistik, IT og kundeservice & support. Desuden står SSI Schäfers specialister klar til rådgive de besøgende på standen.

Teknologi i aktion

For at give de besøgende den bedste mulighed for selv at opleve teknologien viser SSI Schäfer på CeMAT et stort udvalg af virksomhedens innovative løsninger – alt lige fra hyldereoler, dækreoler, lagerkasser og arbejdsstationer til kraner og kontrol -og lagerstyringssystemer. To realistiske logistikkredsløb demonstrerer, hvor effektivt systemerne interagerer med hinanden. Et højeffektivt, automatisk smådelslager udstyret med SSI Schäfers miniloadkran er tilsluttet conveyor teknologi, som sikkert og pålideligt transporterer varerne til de ergonomiske arbejdsstationer. På vej til disse arbejdsstationer udfører SSI Schäfer Scan Machine fuldautomatisk varekontrol og dokumentation af forsendelserne. SSI Schäfer Scan Machine kan tælle varer til mere end 1.000 ordrer i timen og identificerer dem ved hjælp af en sekssidet scanning. Alle komponenterne styres af et intelligent SAP EWM system.

Et andet kredsløb er udstyret med et omkostningseffektivt og fleksibelt SSI Autocruiser transportsystem, som transporterer varer til ergonomiske pick@work arbejdsstationer for montage og/eller et effektivt E-Pick plukkesystem. SSI Autocruiseren er velegnet til transport internt på lageret af varer af mellemlængde og lukker hullet mellem gaffeltrucktransport og konventionel conveyor teknologi. Yderligere smådele er lagret i en LogiMat® lagerautomat, der bruges til både opbevaring og plukning. Desuden præsenterer SSI Schäfer et mobilreolsystem til opbevaring af gods på paller samt et bredt udvalg af kasser og beholdere. Softwareløsninger vil også være i rampelyset på CeMAT. På virksomhedens ”World of IT”-udstilling vil SSI Schäfer markere sin dominans på dette marked og informere om den omfattende funktionalitet, som virksomhedens WAMAS og SAP logistikprodukter repræsenterer.


SSI Schäfer er verdens førende totalleverandør af automatiske lager- og distributionssystemer. Vi er en traditionsrig, familieejet koncern og er repræsenteret i over 50 lande med ca. 9.000 medarbejdere, hvoraf vi er ca. 90 i Danmark på det nordiske hovedkontor i Hadsund og ca. 120 i de øvrige nordiske lande.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 euro-palle lokationer og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes leveret Nordeuropas dengang største lager til JYSK i Uldum. Et distributionscenter, som omfatter ca. 135.000 euro-palle lokationer fordelt i 3 pallehøjlagre og 30.000 bakkelokationer i to miniloadanlæg samt ergonomiske plukkestationer. Et endnu større JYSK lager i Polen er også opført af os.

Vi laver også semi-automatiske såvel som manuelle løsninger samt alt inden for plastik- og stålkasser, statiske pallereoler, hylde-, gennemløbs- og mobilreoler, værkstedsindretning og meget andet.

Konkurrencefordelen hos SSI Schäfer ligger frem for alt i helheden af løsningen leveret fra én global leverandør. Som eneste producent på markedet har SSI Schäfer mulighed for at dække alt fra plastikkasser og reoler til automatiske kraner, conveyor teknologi, serviceaftaler og IT-løsninger,- alt produceret i eget hus og som nøglefærdigt projekt, hvis ønsket.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.