Få vores nyheder på mail

SSI Schäfer kåret som ”Best logistics brand” i kategorien lagerkasser

Pressemeddelelse   •   Jun 16, 2016 15:53 CEST

Siden slutningen af april har SSI Schäfer kunnet kalde sig ”Best logistics brand.” Den 20. april fik virksomheden nemlig førstepladsen i kategorien lagerkasser.

Formålet med ”Best brand”-prisen er at undersøge, hvilke firmaer, der vurderes som værende de bedste af supply chain managers, logistikchefer og andre eksperter fra branchen. I år blev hele 170 forskellige brands i 11 kategorier vurderet. Det er blandt andet læserne af Tysklands førende logistikmagasin, LOGISTIK HEUTE, og medlemmer af den tyske logistikforening, Bundesvereinigung Logistik (BVL), som har kåret SSI Schäfer til det bedste brand.

Klaus Tersteegen, administrerende direktør for SSI Schäfer i Neunkirchen, Tyskland, fortæller om titlen: ”Det er en ære at blive kåret til bedste logistikbrand i kategorien lagerkasser. Kasser af forskellige typer har altid været en uundværlig del af vores succes. De danner selve grundlaget for både vores produkt- og løsningsportefølje og for vores underliggende modulære designstrategi. Vi er meget glade for, at vores kunder fortsat sætter deres lid til vores kasser og vores brand.”

SSI Schäfer kan se tilbage på en lang tradition med kasser. Fritz Schäfer grundlagde i 1937 virksomheden i sit navn og specialiserede sig i fabriksproduktion af blikprodukter. I 1950 oplevede virksomheden et gennembrud med lanceringen af kasser til mælkeflasker og allerede tre år senere nåede virksomheden endnu en milepæl, nemlig udviklingen af plukkekassen Lager-Fix – en stabelbar kasse med en åbning i fronten. Kasserne var selve omdrejningspunktet for designet af SSI Schäfers første løsninger til intern logistik. Hyldestørrelserne i reolerne blev nøjagtig afstemt efter kassernes dimensioner, og dermed var virksomhedens modulære design strategi grundlagt. Siden da har SSI Schäfer fortsat udvidet sin produktportefølje og producerer nu manuelle, semi-automatiske og fuldautomatiske logistiksystemer med tilhørende softwareløsninger. Det, der startede som en enkeltmandsvirksomhed, blev senere til det en global leverandør af lager- og logistiksystemer. 

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.