Få vores nyheder på mail

SSI Carrier: et superdynamisk posesorteringssystem til e-handel- og multi-channel distribution

Pressemeddelelse   •   Sep 11, 2017 08:30 CEST

Indkøb foretaget via internettet med stadig kortere leveringstider stiller øgede krav til logistikken. Dette ændrer i stigende grad de klassiske distributionskanaler og logistikprocesser. Ud over hurtig adgang til den ønskede vare på lageret skal returvarer også være tilgængelige igen straks efter kontrol. Det kræver moderne logistikanlæg, der er så kompakte, fleksible og dynamiske som muligt.

SSI Schäfer har udvidet sit produktudvalg inden for e-handels- og multi-channel-distribution og har udviklet et ekstremt kompakt og alsidigt hængende transportsystem til varer med en vægt på op til tre kg. SSI Carrier-systemet, der ikke optager gulvplads, kører på vedligeholdelsesfrie ruller, og her kan poser eller hængevarer fastgøres. Ved hjælp af en dreven cirkulerende conveyor kan der transporteres op til 10.000 poser i timen. Det innovative og patenterede koncept bag akkumulering på strækninger uden stigninger sikrer her en meget skånsom transport af varerne i poserne. Det giver to væsentlige fordele: For det første undgår man, at poserne og varerne støder mod hinanden. For det andet gør den horisontale placering det muligt at udnytte rummet optimalt. ”Det innovative SSI Carrier-system er ca. 10 % mindre end de eksisterende systemer på markedet. Det vil sige, at vi på den samme strækning kan bufferlagre op til 10 % flere Carriers,” understreger produktchef Klaus Hiesgen, direktør for det SSI Schäfer-ejede HSP GmbH.

Systemet er meget økonomisk ved brug som dynamisk bufferlager af returvarer. Denne funktion garanterer en defineret adgangstid til samtlige bufferlagrede artikler, og det er en forudsætning for hurtig tilgængelighed inden for e-handlen. Desuden kan B2B- og B2C-ordrer afvikles samtidigt i ét anlæg. Og så kan levering til filialer af forskellige størrelser af den samme artikel sekvenseres i samme anlæg (shop-friendly delivery).

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.