Få vores nyheder på mail

Sammenlægning af afdelingerne

Pressemeddelelse   •   Feb 03, 2014 09:00 CET

Strängäs, Sverige. Office Depot formulerede entydige krav til sit nye logistikcenter: at sammenlægge de to lagre, at skabe ny kapacitet til fremtiden samt at optimere og effektivisere logistikforløbene. I 2011 fik SSI Schäfer, Graz, ordren på at indrette lageret.

Office Depot er en af verdens førende udbydere af kontorartikler og -tjenesteydelser. Da lageret i Bredden ikke længere kunne opfylde den voksende virksomheds krav, besluttede Office Depot at anvende det andet eksisterende lager i Svänström som nyt distributionscenter og at sammenlægge begge lagerfaciliteter her. Dette gjorde de, fordi Svänström havde bedre forudsætninger for at blive automatiseret.

For at optimere processerne udviklede SSI Schäfer en avanceret, halvautomatisk logistikløsning. Det nye distributionscenter har været i drift siden maj 2012, og rummer 11.000 varer på to niveauer. Kernen i det ca. 11.700 m2 store distributionscenter er et innovativt, 800 m langt transportbånd. Det udgør grundlaget for den høje lageromsætning og har et output på ca. 5.000 ordrer, dvs. 15.000 kasser om dagen. Logistiksoftwaren WAMAS fra SSI Schäfer kontrollerer og styrer alle processer præcist og driftssikkert.

Med de kombinerede automatiske og manuelle processer er Office Depot blevet så effektiv, at virksomheden kan levere til 53 forhandlere og alle svenske kunder fra ét sted i løbet af 24 timer.


SSI Schäfer er verdens førende totalleverandør af automatiske lager- og distributionssystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern og repræsenteret i over 50 lande med ca. 9.000 medarbejdere, hvoraf vi er ca. 90 i Danmark på det nordiske hovedkontor i Hadsund og ca. 120 i de nordiske lande.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt det nye Carlsberg distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 euro-palle lokationer og et af de højeste palle-flow i verden.

Derudover har vi ligeledes leveret Nordeuropas største lager for JYSK i Uldum. Det nye distributionscenter omfatter ca. 135.000 euro-palle lokationer fordelt i 3 pallehøjlagre og 30.000 tray lokationer i to miniload-anlæg samt ergonomiske plukkestationer. Et endnu større JYSK lager i Polen er også opført af os.

Vi laver også semi-automatiske såvel som manuelle løsninger, samt alt indenfor plastik- og stålkasser, statiske pallereoler, hylde-, gennemløbs- og mobilreoler, værkstedsindretning og meget andet.

Konkurrencefordelen hos SSI Schäfer ligger frem for alt i helheden af løsningen, leveret fra én global leverandør. Som eneste producent på markedet har SSI Schäfer muligheden for at dække alt fra plastickasser og reoler til automatiske kraner, transportsystemer, serviceaftaler og IT-løsninger, alt produceret i eget hus og som Turn-key leverandør hvis ønsket.


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.