Få vores nyheder på mail

Ny helpdesk-afdeling sikrer lokal support til SSI Schäfers nordiske kunder

Pressemeddelelse   •   Okt 28, 2015 13:55 CET

SSI Schäfer A/S i Hadsund etablerer pr. 2. november 2015 en ny lokal helpdesk-afdeling. Afdelingen skal sikre hurtig assistance og dermed færre og kortere driftsstop hos virksomhedens nordiske kunder.

Siden etableringen af det nordiske hovedkontor i 2007, har den danske afdeling i Hadsund oplevet en stor vækst, som blandt andet afspejles i antallet af danske medarbejdere. I 2007 var der blot fire ansatte på hovedkontoret, men nu er antallet af danske medarbejdere steget til 106 - og SSI Schäfer A/S søger stadig.

Halvdelen af de danske medarbejdere er ansat i en servicefunktion - enten med arbejdsplads hos selve kunden, som kørende servicetekniker eller med arbejdsplads på det nordiske hovedkontor i Hadsund. Netop der etablerer SSI Schäfer, som en del af den overordnede koncernstrategi, nu en lokal helpdesk-afdeling. Afdelingen skal sikre, at virksomhedens nordiske kunder har en lokal kontakt, som hurtigt kan assistere ved driftstop eller andre driftsrelaterede udfordringer.

Afdelingsleder for Customer Service & Support, Jan Mikkelsen, forklarer om det nye tiltag: ”Vi har altid tilbudt vores kunder telefonisk assistance ved vores kompetente kollegaer i den internationale helpdesk-afdeling, så helpdesk-funktionen er i sig selv ikke noget nyt, men vi så et behov for at kunne agere lokalt i vores region. Med den nye helpdesk-afdeling vil vi nu kunne tilfredsstille det behov, og tilbyde en endnu bedre service for vores kunder”.

SSI Schäfer begyndte at uddanne det nye helpdesk team i april 2015. Medarbejderne har været gennem et nøje planlagt forløb, så de nu har opnået samme ISO-certificerede kvalitets- og service niveau, som SSI Schäfer koncernens øvrige helpdesk teams.

Den nye lokale helpdesk-funktion går live den 2. november, hvor syv kompetente medarbejdere sidder klar til at modtage opkald alle hverdage fra kl. 6.00 – 23.00. Uden for dette tidsrum viderestilles opkald til den internationale helpdesk-afdeling. Fra april 2016 udvides åbningstiden dog til at omfatte alle døgnets timer, så SSI Schäfers kunder er sikret lokal support 24/7.

SSI Schäfer er verdens førende producent og leverandør af lagerinventar og logistiksystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern som er repræsenteret i over 50 lande med mere end 9.000 medarbejdere, hvoraf ca. 120 medarbejdere er tilknyttet det nordiske marked, der har hovedkontor i Hadsund. Som totalleverandør leverer SSI Schäfer alt fra plastkasser og reoler til transportsystemer, fuldautomatiske lagre, serviceaftaler og IT-løsninger.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 pallepladser og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes i 2007 leveret Nordeuropas dengang største lager for JYSK i Uldum, som omfatter ca. 135.000 pallepladser fordelt i tre højlagre, to miniloadlagre med plads til 30.000 kartoner samt ergonomiske plukkestationer.

www.ssi-schaefer.dk

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar