Få vores nyheder på mail

Lancering af ny dækreol gør SSI SCHÄFER til totalleverandør

Pressemeddelelse   •   Mar 22, 2016 14:45 CET

Liggende eller stående? Dynamisk eller statisk? Med lanceringen af en ny dækreol til liggende dæk og hjul bliver SSI Schäfer den eneste leverandør i branchen, der kan levere alle typer af dækreoler på markedet.

Mange bilhuse tilbyder sine kunder opbevaring af hjul og dæk, og med udsigt til flere biler på vejene i de nærmeste år, er efterspørgslen på hjulopbevaring støt stigende. Denne udvikling kan landets bilforhandlere imødekomme gennem pladsbesparende løsninger til hjulopbevaring. Med lanceringen af sin nyeste løsning til hjul- og dækopbevaring, er SSI Schäfer netop blevet totalleverandører inden for hjulopbevaring.

Det nyligt lancerede hjulopbevaringssystem er til liggende opbevaring af dæk og hjul, som stables i stakke på fire og placeres på grenarme. Håndtering af stakkene er enkel, da dæk og hjul hurtigt kan ind- og udlagres med en gaffeltruck fra gulvniveau. Netop dette gør den nye reol til en yderst ergonomisk og sikker løsning. Udover at sikre en ergonomisk korrekt håndtering blev der i udviklingen af reolen lagt stor vægt på standardisering og fleksibilitet. Det har resulteret i et system, som meget nemt kan udvides, når yderligere behov opstår.

Selvom reolen først lige er blevet lanceret i Danmark, har den allerede vakt begejstring hos bilhuset Møller Bil Hamar, Norges største bilforhandlerkæde, som fik reolen installeret i efteråret 2015. For Møller Bil var det især ergonomien og sikkerheden i løsningen som blev prioriteret: ”På grund af vores fokus på arbejdsmiljø ville vi have en liggende løsning, som kun krævede manuelle løft ved selve bilen og ind og ud af dækvaskemaskinen,” fortæller Alte Findahl, daglig leder i Møller Bil Hamar.

SSI Schäfer har stor erfaring på markedet for salg af dækreoler til autobranchen, hvor især virksomhedens dynamiske dækreol har vundet indpas hos kunderne. Den nye dækreol er en videreudvikling af SSI Schäfers robuste grenreol, så reolen har allerede vist sit værd, blot i andre omgivelser. Lanceringen af den nye dækreol gør ikke kun SSI Schäfer til totalleverandør, men sikrer også SSI Schäfers kunder den mest optimale løsning, hvad enten liggende eller stående opbevaring er den rigtige løsning for dem.

SSI Schäfer er verdens førende producent og leverandør af lagerinventar og logistiksystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern som er repræsenteret i over 50 lande med mere end 9.000 medarbejdere, hvoraf ca. 120 medarbejdere er tilknyttet det nordiske marked, der har hovedkontor i Hadsund. Som totalleverandør leverer SSI Schäfer alt fra plastkasser og reoler til transportsystemer, fuldautomatiske lagre, serviceaftaler og IT-løsninger.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 pallepladser og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes i 2007 leveret Nordeuropas dengang største lager for JYSK i Uldum, som omfatter ca. 135.000 pallepladser fordelt i tre højlagre, to miniloadlagre med plads til 30.000 kartoner samt ergonomiske plukkestationer.

www.ssi-schaefer.dk

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.