Få vores nyheder på mail

Lagerautomater til Zehnder

Pressemeddelelse   •   Apr 14, 2014 09:00 CEST

Zehnder Group, der er Europas førende producent af specialvarmeaggregater og boligventilation, ønskede at effektivisere virksomhedens logistiksystem og lagerføring. SSI Schäfer løste opgaven med to lagerautomater og et effektivt reolsystem.

To lagerafdelinger til ét logistikcenter

Zehnders effektiviseringsplan tog udgangspunkt i en sammenlægning mellem to lagerafdelinger til et nyt logistikcenter ved firmaets hovedsæde i Gränichen, Schweiz. Lagerartiklerne spænder fra store ventilationsrør til små tætningsringe. Præmisserne for det nye projekt var, at løsningen skulle optimere plukningskvaliteten og forkorte procestiden samtidig med, at logistikcenteret skulle komprimeres så effektivt som muligt!

Lagerautomat til lagring og ordrepluk af smådele

SSI Schäfer fik ansvaret for at etablere en passende, modulopbygget lagerløsning. Til formålet leverede logistikvirksomheden to LogiMat lagerautomater til smådele med høj lageromsætningshastighed, som f.eks. reservedele, servicedele og ventilationskomponenter. Der opbevares ca. 500 af de i alt 2.500 varenumre i hver af de to lagerautomater. Foruden den lettilgængelige lagring og plukning sikrer lagerautomaterne en pladsbesparelse på op til 90% i forhold til traditionelle, statiske lagerløsninger. Det kompakte design og det effektive ”vare-til-mand”-princip sparede Zehnder for lange, uhensigtsmæssige procestider.

All-round-løsning fra én leverandør

Til de større lagerartikler leverede SSI Schäfer et manuelt anlæg, der er specifikt tilpasset til Zehnder og giver optimal lagerplads til samtlige artikler på 3.000 m2. De store Zehnder-designradiatorer lagres i grenreoler, og andre store varer med høj lageromsætningshastighed står klar på 1.500 lagerpladser i et pallereolanlæg. I hyldereolanlægget er der nok lagerplads til nogle af smådelene. Takket være lagerkonceptet giver denne automatiserede lager- og plukkeløsning mulighed for både pladsbesparende, hurtig og komfortabel ordreafvikling.

SSI Schäfer leverance

 Oversigt over hovedkomponenterne

  • LogiMat lagerautomat
  • Grenreoler
  • Pallereolanlæg
  • Hyldereolanlæg


Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.