Få vores nyheder på mail

Højere effektivitet i plukningen med SSI Schäfers nye sorteringsmaskine

Pressemeddelelse   •   Feb 04, 2015 09:17 CET

Batch Pick’n Scan Sorter hedder SSI Schäfers nye sorteringsmaskine, som er udviklet ved at integrere gennemprøvede produkter.

Gennem kombinationen af effektiv batch picking og automatisk komplet kontrol med 1D- og 2D-stregkodelæser med tilsluttet sortering af kundeordrer opnår brugeren både væsentlige besparelser og høj sikkerhed i procesforløbet. Dette sker med et væsentligt mindre arealbehov sammenlignet med andre sorteringssystemer.

Takket være sorteringsmaskinens alsidighed og en gennemløbshastighed på lageret på 4.500 stk./time kan den anvendes i mange forskellige områder og til forskellige opgaver og brancher. Om det er i varemodtagelsen, til returvarer eller til sortering af ordrer, der er nærmest ingen grænser for anvendelsesmuligheder i dette system.

Den eneste forudsætning er, at produkterne hverken er kugleformede eller over 260 x 180 x 180 mm. Den integrerede scanner, der læser 1D- og 2D-stregkoder, er et fremragende supplement til kontrolleret plukning, generering af styklister eller følgesedler samt til sikring af batch- og serienummersporingen inden for medicinalområdet.

Fordele

  • Højere effektivitet i plukningen med batch picking
  • Automatiseret kontrol inkl. fotodokumentation som led i sorteringen
  • Enkel integration med 3D-sorteringsmaskine
  • Frit antal sorteringsindleveringssteder afhængigt af brugerens krav
  • Meget mindre arealbehov sammenlignet med andre sorteringssystemer 

SSI Schäfer er verdens førende producent og leverandør af lagerinventar og logistiksystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern som er repræsenteret i over 50 lande med mere end 9.000 medarbejdere, hvoraf ca. 120 medarbejdere er tilknyttet det nordiske marked, der har hovedkontor i Hadsund. Som totalleverandør leverer SSI Schäfer alt fra plastkasser og reoler til transportsystemer, fuldautomatiske lagre, serviceaftaler og IT-løsninger.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 pallepladser og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes i 2007 leveret Nordeuropas dengang største lager for JYSK i Uldum, som omfatter ca. 135.000 pallepladser fordelt i tre højlagre, to miniloadlagre med plads til 30.000 kartoner samt ergonomiske plukkestationer.

www.ssi-schaefer.dk

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.