Få vores nyheder på mail

Cuby – det nyeste medlem af shuttle-familien

Pressemeddelelse   •   Jan 23, 2017 14:30 CET

Selvom det næsten er fem år siden, at startskuddet lød til den seneste space-shuttle, spiller shuttle-systemerne dog fortsat en afgørende rolle inden for lagerteknikken. SSI Schäfers nyeste medlem af shuttle-familien er det nye et-niveau shuttle-system ved navn Cuby. Cuby er et integreret system og består af en række komponenter, der på optimal vis er tilpasset hinanden – en lift, en shuttle pr. lagerniveau, en shuttle-kran på bagsiden, serviceplatforme og styreenhed. Cuby-driveren styrer processerne i Cuby. Denne er en del af SSI Schäfers logistiksoftware WAMAS®.

Den patenterede brug af overliggeren til styring af retrieveren er unik. ”I forbindelse med helhedssystemets tekniske ydeevne er det navnlig automatens effekt, der er afgørende. Vi valgte derfor at integrere en retriever til to niveauer på liften for på samme tid at kunne hente og udlæsse en plast- eller papkasse. På den måde opnår Cuby en flowmængde på ca. 400 dobbelte arbejdsgange pr. lift og time. Det helt særlige ved dette er, at grundprincippet for de dobbelte arbejdsgange går igen i forbindelse med serviceautomaten. Det øger disponibiliteten betydeligt. Alt efter kundens behov kan Cuby også udstyres med to lifte pr. gang. Det fordobler ydeevnen op til 800 dobbelte arbejdsgange pr. time. Disse tal opnås på sigt og illustrerer ikke blot peak-ydeevnen,” uddyber den ansvarlige produktudvikler Dr. Max Winkler, VP Solutions & Technology hos SSI Schäfer. Cuby kan bruges inden for en lang række brancher. Og endnu et pluspoint: Kunderne modtager hele Cuby-pakken fra samme leverandør.

SSI Schäfer Gruppen er verdens førende leverandør af modulære lager - og logistikløsninger. Virksomheden har over 8.500 ansatte fordelt på hovedkvarteret i Neunkirchen i Tyskland, nationale og internationale produktionsanlæg, samt 60 internationale afdelinger. På seks kontinenter udvikler og implementerer SSI Schäfer innovative industritilpassede løsninger til sine kunders individuelle behov. Derfor spiller SSI Schäfer en central rolle i udformningen af fremtidens interne logistikløsninger.

SSI Schäfer designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, industrianlæg, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering og genbrug. Samtidig er SSI Schäfer nu også en førende leverandør af modulær, regelmæssigt opdateret software til internt materialeflow. SSI Schäfers IT-afdeling med over 900 ansatte udvikler højeffektive applikationer. Medarbejdernes stærke kompetencer betyder, at de er i stand til at give kunderne god og grundig rådgivning inden for den bedst mulige kombination af software og udstyr til intern logistik. SSI Schäfers brede udbud af IT-løsninger, som blandt andet omfatter virksomhedens egen WAMAS® samt SAP-produkter, sikrer problemfri overvågning af alle lager- og materialeflowprocesser. Løsninger fra SSI Schäfer forbedrer både produktiviteten og effektiviteten i kundernes virksomheder. Denne forbedring skyldes især den præcise overvågning, visualisering og analyse af operationelle metrikker, som hjælper virksomhederne med en proaktiv administration af de logistiske processer.

SSI Schäfer er som international virksomhed i stand til, at tilbyde avancerede, nøglefærdige one-stop løsninger over hele verden. Vores omfattende portefølje omfatter udvikling, planlægning, rådgivning samt kundespecifikt aftersales og vedligeholdelse.

Vedhæftede filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ssi-schaefer.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.